Hangsen – Calitate inalta si siguranta !

Hangsen este unul dintre cei mai mari producatori de e-lichide din lume , avand o desfacere a produselor peste tot in lume .

Pentru a se mentine unul dintre cei mai mari producatori de e-lichide , Hangsen se straduieste sa ofere doar produse de calitate premium si cele mai bune servicii , asa ca Hangsen a trecut testele internationale de control al calitatii ISO9001 si GMP . De asemenea a mai obtinut certificatele  SGS, TUV, CE, ROHS  .

Sistemul de control al calitatii

Hangsen nu compromite niciodata calitatea . Foloseste doar ingrediente de cele mai buna calitate , 98% nicotina pura si PG/VG .

Hangsen supune fiecare lot de lichide la cele mai inalte teste de control al calitatii ( ISO9001 si GMP ) inainte de livrare pentru a se asigura ca lichidele sunt de cea mai inalta calitate .

Atentia la toate detaliile este la ordinea zilei in fabrica ! Fiecare persoana care se ocupa de controlul calitatii , inspecteaza fiecare faza de productie de la extragerea aromelor pana la produsul finit , pentru a minimiza cat mai mult erorile umane si a asigura produse de cea mai buna calitate .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*