Descopera avantajele tigarilor electronice!

Tigarile electronice sunt din ce in ce mai cautate pe piata datorita avantajelor nenumarate pe care le prezinta. Care ar fi acestea?

Poti vapa oriunde fara sa iti faci probleme, nu va fi nevoie sa mai mirosi a tutun ieftin, te vei bucura de arome cate vrei si nu iti vei mai intoxica plamanii si inima cu atatea chimicale daunatoare. Tigarile electronice nu provoaca infarct sau ritmuri cardiace crescute, din contra, ele produc doar usoare cresteri ale tensiunii care nu au de ce sa te sperie deloc. Si aceste cresteri ale tensiunii sunt cazuri foarte rare.

Ce este o tigara electronica?

Tigara electronica este o modalitate de a renunta la fumat care te ajuta sa reduci in acelasi timp si costurile dar si efectele nocive asupra organismului tau. Aceasta ofera cantitati de nicotina care este eliberata sub forma de vapori. O baterie, un cartus, o substanta, este tot ceea ce ai nevoie in  momentul in care te hotarasti sa pui mai mult pret pe sanatatea si banii tai.

Formele si modelele tigarilor electronice difera in totalitate. In prezent, gasim pe piata patru mari tipuri de tigari electronice. Iata modul in care acestea difera intre ele:

Cigalikes

Prima generatie de tigari electronice. Au aspectul si marimea unei tigari normale si prezinta  o mica luminita de led. La acest tip de tigari iesirile sunt scazute, in comparatie cu celelalte. Acumulatorii folositi sunt de mici dimensiuni.

Tigarea electronic stilou

Este a doua generatie de tigara aparuta. Aceasta iti permite sa achizitionezi ce lichid iti doresti si sa te bucuri de aromele mult dorite, ceea ce este un mare avantaj. Folosesc baterii mai mari si prezinta rezervoare detasabile. Pentru cei ce isi doresc concentratii diferite de nicotina, este alegerea perfecta.

Mod tigara electronica

Acest concept este unul simplu, insa de o capacitate destul de mare. Fie ca esti incepator sau avansat, aceste moduri sunt accesibile oricui. Sunt performante si diversificate. Printre cele mai calitative si inovative moduri se gasesc Hcigar, Smok, Innokin, care sunt mecanice, apoi Nemesis, Origin, sau cele cu precizie si anume: Vamo V5, Innokin, Cool Fire 1. Sunt doar cateva dintre cele pe care le ai la dispozitie si care te vor face sa iti mai doresti sa le incerci.

Kituri Ohm

Sunt unele dintre cele mai noi versiuni. Pentru experiente inedite, iti indicam sa le incerci. Cu aceste kituri poti vapa intreaga zi, fara sa iti mai pui probleme asupra vreunui aspect. Sunt rezistente si sigure.

Exploreaza, vorbim numai de calitate si de experiente reusite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*