E-Lichide Hangsen 30ml PG

E-Lichid hangsen pg 30ml

E-Lichid hangsen pg 30ml

Lichide PG  Hangsen !

Pretul se refera la o sticluta de 10 ml cu E-Lichid. Sticlutele sigilate ,etichetate ,contin picurator si un capac de protectie impotriva deschiderilor accidentale. O sticluta corespunde cu 15 pachete de tigari traditionale.

Pentru a folosi e-lichidul trebuie sa picurati 3-4 picaturi in cartus , dupa care acesta trebuie introdus inapoi in tigara electronica. Bucurati-va de aroma !

E-Lichidul nstru este produs original de COMPANIA HANGSEN care este un producator de top pentru lichid pentru tigari electronice.Are toate certificatele toxicologice SGS, ce demonstreaza ca nu contine substante cancerigene sau alte substante care sa va afecteze sanatatea. Acest E-liquid are o aroma placuta si produce o cantitate mare de vapori din cauza faptului ca ingredientele care il compun sunt amestecate in proportii egale si calitatea acestuia este una mare.

Detine si certificate MSDS si TUV care ii confera o calitate superioare .

Arome disponibile :

3 thoughts on “E-Lichide Hangsen 30ml PG

  1. Foarte bune aceste e-lichide . Eu doar de la etigara-electronica.ro imi cumpar toate e-lichidele de care am nevoie . E cel mai ieftin loc care l-am gasit si sunt chiar originale hangsen !

  2. desisunt foarte noua in lumea vaperilor , pot sa spun ca sunt uimita de usurinta cu care am renuntat la tigarile clasice .imi pare rau ca nu am facut-o mai repede . am un set de 2 tig , EGO-T , iar esenta am incercat 2 , deluxe si detobaco[ davi-doff] . am ramas la a 2-a , pe care o si recomand incepatorilor ca si mine .detobaco e o combinatie f reusita , placuta si nesperat de ok , ceva intre gustul de cafea si tutun f fin .recomand tuturor, bineinteles sa aveti si o tigara electronica pe masura , cu o baterie si o rezistenta de putere mare .

  3. lichidele sunt intradevar originale de la hangsen. am mai cumparat si din alta parte dar am primit niste facaturi. invatare de minte, o sa comand tot de la voi in continuare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*