Despre lichidele HangSen

Lichidele HangSen au urcat destul de repede în topul preferințelor utilizatorilor de țigări electronice, datorită calității și varietății care sunt puse la dispoziția cumpărătorului. Fiind o companie dedicată producerii lichidelor cele mai fine de pe piață, sunt folosite ingrediente de cea mai bună calitate, distribuirea acestora făcându-se în peste 80 de țări din întreaga lume. Compania producătoare folosește ingrediente și materiale de top precum 98% nicotină pură, glicerină vegetală și propilen glicol de la American Dow, baterii de tip A și plastic de top PP.

Toate lichidele HangSen conţin 98% nicotină pură, arome franceze şi propilen glicol american. Sunt disponibile peste 300 de arome, categorisite în lichide Diverse, Premium, Stars şi Stripes, Shisha şi HS Mix it Up. Categoria de diverse este împărţită în cinci variaţii de arome: Tabac, Mentă, Fructe, Băuturi şi Altele. Dintre aromele de tabac se pot alege Camel, Virginia, Kent, Chesterfield, Pall Mall, Davidoff, Havana, Benson & Hedges, Lucky Strike, Parliament, Rothmans, L&M Roşu sau Phillip Morris. Printre aromele de fructe se numără Rodie, Cireşe, Portocale, Pepene Galben sau Pepene Roşu, Zmeură, Ginseng şi Banane. Dacă căutaţi arome de băuturi, puteţi alege dintre Cola, Caramel Machiato, Expresso, Cafea, Amaretto, Suc de Cireşe, Coca Cola, Wiskey, Bere şi Red Bull. De asemenea, sunt disponibile lichide cu aromă de ciocolată, vanilie, tiramisu şi diverse vitamine. Lichidele premium au fost inventate pentru a fi cât mai aproape de gustul de tutun autentic, fiind realizate din cele mai bune ingrediente posibile. Aromele disponibile sunt: Premium Menthol, Premium Impulse, Premium Storm şi Premium Delight.

Lichidele pentru ţigări electronice se pun într-un carţuş sau direct în atomizoare. Acestea din urmă sunt cele mai importante elementele ale ţigării electrice, situate deasupra bateriei. Atomizoarele sunt compuse dintr-o rezistenţă şi un sistem de alimentare cu lichid primind energie de la baterie. Astfel, rezistenţa încinsă arde lichidul vegetal şi îl transformă în aburi. Există trei tipuri de atomizoare: atomizoare clasice, atomizioare reversibile şi atomizoare servisabile. Cele clasice se găsesc în kitul standard al unei ţigări electronice, fiind cele mai reziste dintre cele trei variante disponibile. Atomizoarele reversibile se găsesc pe noile modele de ţigări electrice. Acestea au în componenţă un subansamblu în care se găseşte rezistenţa, care în caz că cedează nu este nevoie de schimbarea totală al atomizorului, ci doar al subansamblului numit “Pastila”. Aceste atomizoare reversibile pot aduce economii pe termen lung, deoarece pastila de vaporizare este mai ieftină decât atomizorul clasic. Pentru fumătorii experimentaţi de ţigări electronice le sunt recomandate atomizoarele servisabile, deoarece sunt alcătuite din mai multe subansamble, astfel accesul la rezistenţă este mult mai uşor. Atomizoarele servisabile oferă utilizatorului posibilitatea de a-şi face rezistenţa proprie sau de a o modifica pentru a creşte performaţa ţigării. Atomizoarele au o durată de viaţă între 2 şi 6 săptămâni, în funcţie de model şi de modul de utilizare. Este recomandată curăţarea periodică a acestuia prin scoaterea cartuşului, suflarea şi scuturarea până ies rezidurile din el.

Lichidele HangSen se potrivesc pentru orice fel de atomizor, astfel că sunt recomandate de toţi utilizatorii care au încercat aceste lichide. Alegeţi cu încredere lichidele HangSen, deoarece vă oferă o experienţă şi gust unic, dar şi o alternativă sănătoasă pentru clasica ţigară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*